Profilcsiszoló és koptató rendszerek

A Kálmán Kft. a korábban már megismert és eredményesen használt szerszámok és gépek további bővítésére új profilcsiszoló és koptató-öregbítő rendszerekkel szélesítette a kínálatát.

PolishStyl csiszolórendszerek

A lengyel gyártmányú kefés csiszoló-polírozó szerszámok a piacon használatos összes rendszerrel kompatibilisek. A tucatnyi kefés-csiszoló rendszer önmagában számtalan módon (kefehossz, finomság, vágási szélesség, darabszám stb.) variálható, így minden olyan csiszolási problémára tudnak megoldást kínálni, amit eddig csak fáradságos kézi csiszolással lehetett kivitelezni.

A felhasznált anyagok minősége garancia a hosszú, problémamentes élettartamra.

Kínálatukból külön figyelmet érdemelnek az egy-, illetve kétkezes pneumatikus kéziszerszámok, melyekkel – nagyon könnyű kialakításuknak és kis méretüknek köszönhetően – szinte az összes bonyolult csiszolási feladat fáradtság nélkül, gyorsan elvégezhető. Az egykezes gép most bevezető áron nettó 96 000 Ft-ért beszerezhető (az ár tartalmaz egy csiszológarnitúrát is).

Val.mec koptató-öregbítő gépek

A robusztus kialakítású, olasz gyártmányú koptató gépekkel, kefélt és rusztikus (akár szúnyomokat tartalmazó) felületeket lehet kialakítani. Az ún. Master gépcsalád 400–600–800 mm szélességgel rendelkezik, a tengelyek konzolos kialakításúak, a gépek egyik oldalukról nyitottak, így akár megduplázható a megmunkálható felület szélessége.

A tengelyek fordulatszáma fokozatmentesen változtatható (opcionális), ezért – megfelelő szerszámválasztás mellett – csiszolásra, polírozásra is használhatóak.

A gépek kedvező ár–érték aránnyal rendelkeznek, rövid szállítási határidő mellett rendelhetőek.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-januar-61


Tetszett a cikk?